't Blok Nieuwerkerk a/d IJssel

25 september 2010

Ladycop (usa) experimental / indie / rock

Dit bijzondere viertal uit Brooklyn, New York heeft begin dit jaar een nieuw album opgenomen en strijkt voor de derde keer in Europa neer met een energieke mix van de Pixies, Fugazi en Beck.

Kantor Tzar Collectif (ire) indie / rock / electro

Kantor Tzar Collectif komt speciaal voor twee Bestuiving-shows overgevlogen uit Dublin. Aanstekelijk, meeslepend en dansbaar. Denk Black Rebel Motorcycle Club gecombineerd met electronica!

Monokino (nl/chn) electropop / garage

Groovy, dansbaar, maar bovenal catchy. Tourde begin dit jaar door China en eerder al door de USA. Ga dat zien voordat ze groot zijn!

Staatseinde (nl) electro / wave / Neue Niederländische Welle

Zij die chagarijnig zijt: Kruipt uit uw Schulp en Stuitert! Blij kollektief uit Utrecht. Met een dosis wave waarin je jezelf meteen weer in de jaren-80 waant. Stonden enkele weken geleden al op Summer Darkness.

Peter Piek (de) pop / funk / electro / singer-songwriter

Deze veelzijdige jongeman uit Leipzig is zowel schrijver, schilder, songwriter als multi-instrumentalist. Zijn nummers zijn stuk voor stuk pareltjes voor de oren en krachtvoer voor de geest. Komt met volledige band!

Cradle FC (nl) postpunk / alternative / rock

Cradle FC is de ultieme belichaming van DIY en rauwe, eerlijke rock. Intens, puur en melancholisch tegelijk. Stonden al twee keer eerder op De Bestuiving, dus... kom dat weer meemaken!

WaveZero (nl) rock / wave / indie

Het uit Castricum afkomstige WaveZero speelt een melancholische vorm van grunge/wave-rock. Met een nieuwe, verse drummer in de gelederen zijn ze klaar om iedereen weldadig te bestuiven!

Spaceguards (nl) surf / rock

Uit surfcity Amsterdam komen de Spaceguards! Zij presenteren U een heerlijke pot dansbare surfrock, met invloeden van cultheld Dick Dale (uiteraard), stadsgenoten The Phantom Four en een toefje Man...or Astroman?

jd meatyard (uk/nl) folk / punk / rock

Een Schot en twee Nederlandse vrienden maken liedjes op een kruispunt waar Ray Davies, Syd Barrett en Kevin Coyne elkaar ontmoet hebben met hier en daar wat punkinvloeden. Ingetogen, mooi, soms subtiel, soms heftig, maar altijd intens.

Miss Anthropy (uk/nl) triphop / ambient

Miss Anthropy uit Bristol speelde op de april-editie een ingetogen set op het akoestische podium. Speciaal voor de 'If You Dare'-tour is de band uitgebreid met een Nederlandse drummer, waardoor hun trippende nummers met Portishead-achtige zang nog wat meer pit zullen meekrijgen.'t Blok

't Blok
IJsermanpad 1
2911 PH Nieuwerkerk a/d IJssel
Route