Utrecht

Peter Piek (de) + Danny Malone (usa) + Kristal and Jonny Boy (se)

Pollination Presenteert

De 2e paas(maan)dag, na een avond vol electronica in dB's, valt er nog meer te bestuiven!

Pollination heeft een aantal bijzondere artiesten weten te strikken om aan het einde van de middag op een dakterras in het centrum van Utrecht een optreden te geven in een intieme setting. Er is slechts plaats voor 30 bezoekers en daarom zullen we gebruik maken van een inschrijflijst voor de mensen die bij dit bijzondere evenement aanwezig willen zijn. De entree is gratis, maar we zullen ten gunste van de artiesten wel met de hoed rond gaan! Neem dus vooral wel je portemonnee mee. Er zal gratis koffie en thee zijn, evenals bier en fris tegen een schappelijke prijs. Aanvang: 15.30 uur.

Inschrijven?
Stuur een mailtje met als onderwerp: "inschrijving huiskamerconcert" naar: info@pollination.nl

Peter Piek (D)

Deze creatieve jongeman uit Leipzig heeft ons vorig jaar op Festival de Bestuiving al laten zien waar hij toe in staat is. In de dB's rookruimte wist hij iedereen stil te krijgen met slechts een akoestische gitaar en zijn bijzondere stem. In een kleine intieme sessie is Peter Piek op zijn best dus dat zien wij helemaal goed komen tijdens dit huiskameroptreden!

Kristal and Jonny Boy (S)

Dit Zweedse duo bestaat uit Kristina Hanses (danseres en zangeres) en Jonny Eriksson (gitaar en drummachines). Hun liedjes variŽren van vrolijk-naÔef tot mystiek-melancholisch. Met een combinatie van electro-akoestische pop en moderne dans blijven Kristal and Jonny Boy altijd verrassen.

Danny Malone (USA)

Danny Malone komt uit Austin, Texas, en zal de derde act zijn die optreedt tijdens deze gezellige intieme huiskamersessie. Hij is één van die a-typisch singer/songwriters die danselementen aan zijn mooie liedjes toevoegt. Een mooie completering van dit drie-landen-package!http://www.myspace.com/peterpiek/

http://www.myspace.com/534394473/

http://www.dannymalone.comUtrecht


Datum: maandag 25 april 2011
Entree: gratis