dB's Utrecht

Khuda (uk) + Container (nl)

Pollination presenteert i.s.m. dB's

De zaterdagavond 27 augustus is voorbestemd om ronkend rockend uit je schoenen te worden geblazen. Het psychedelisch (post-)rockende duo Khuda uit Engeland zal voor de 2e keer in korte tijd (en dat zegt wat) acte de présence geven in dB's. Zij zullen worden vergezeld van Utrechts tot nu toe best bewaarde stoner/garage/sludge-geheim Container. Bereid je dus voor op een groovend en psychedelisch rockavondje!

Khuda uit Leeds bestaat slechts uit 2 leden (drummer Steve Myles en gitarist Tom Brooke), maar zij weten met hun mix van psychedelica, postrock en een vleug metal keer op keer iedereen weer te overdonderen. Hun nimmer aflatende energie en lange lijst met optredens dwars door heel Europa spreekt wat dat betreft boekdelen. Of je ze nu op 27 mei van dit jaar al in dB's aan het werk zag of niet, dit duo blijft overrompelend en dus niet te missen! Denk ergens tussen Russian Circles, Pelican en Earthless.

Container komt uit onze eigen provincie en is nog maar anderhalf jaar actief. In die tijd is de band uitgegroeid van een 3- naar 5-koppig gezelschap waarbij alle neuzen eensgezind richting de stonerhemel wijzen, met hier en daar wat sludge en garagerock invloeden (denk aan een mix van 7Zuma7, Fu Manchu en Toner Low). Met teksten over snelle auto's, mooie vrouwen en extravagante sex weet de liefhebber genoeg. Dit optreden in dB's is hun eerste echte optreden en reken maar dat ze de pannen van het dak zullen rocken.http://www.myspace.com/khudamusic/dB's oefenstudio

dB's
CAB-Rondom 100
3534 BE Utrecht
Route


Datum: 27 augustus 2011
Entree: € 6,-