Huiskamerconcert Utrecht

Miss Anthropy (uk/nl) + Bart van der Lee (nl) + The Bottles (nl)

Herfstweer is vaak om binnen te zitten, maar niet om bij de pakken neer te gaan zitten!

Pollination heeft een aantal bijzondere artiesten weten te strikken om s middags in een huiskamer in het centrum van Utrecht een optreden te geven in een intieme setting. Er is slechts plaats voor 25 tot 30 bezoekers en daarom zullen we gebruik maken van een inschrijflijst voor de mensen die bij dit bijzondere evenement aanwezig willen zijn. De entree is gratis, maar we zullen ten gunste van de artiesten wel met de hoed rond gaan! Neem dus vooral wel je portemonnee mee. Er zal gratis koffie en thee zijn, evenals bier en fris tegen een schappelijke prijs. Aanvang: 15.00 uur.

Inschrijven?
Stuur een mailtje met als onderwerp: "inschrijving huiskamerconcert 29 okt" naar: info@pollination.nl

Miss Anthropy uit Bristol speelde eerder al voor Pollination op Festival de Bestuiving in dBs en wist na de kleine zaal ook op het grote podium indruk te maken.

Vergezeld door bassist Sean Fox en de Nederlandse percussionist Johan Visschers brengt Miss Anthropy trippende nummers met Portishead-achtige zang. Terwijl de blaadjes gestaag van de bomen vallen neemt Miss Anthropy op deze tour haar lang verwachte album New Leaves mee!

Als kind groeide Bart van der Lee op in de Filippijnen, Thailand en in Kenya, waar hij gitaar leerde spelen. Terug in Nederland ontwikkelde hij een ongepolijste, melancholische stijl vol tragedie en wereldse geluiden en deelt hij zijn levenservaringen met de luisteraar. Hij staat dit jaar als 1 van de meest geboekte artiesten op de Popronde dus grijp je kans om hem in een huiskamer te bewonderen!http://www.myspace.com/missanthropy101/
http://www.bartvanderlee.com/Datum: 29 oktober 2011
Entree: gratis