Pollination @ Parnassos LIVE!

Port of Call (nl) + Katía (nl) + Mees (nl)


Voor deze 2e editie van Pollination @ Parnassos LIVE! hebben we drie bijzondere singer- songwriters van eigen bodem weten te strikken.

Port of Call komt uit Rijnsburg en schrijft liedjes over de zee. Fluisterend en schreeuwend maakt Pieter van Vliet folk met een wereldse mix van klanken en vleugjes americana. Begin 2010 bracht hij zijn eerste EP ‘For Those Who Mutter’ uit. Een aantal dagen voorafgaand aan zijn optreden in Parnassos staat hij in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Of hij nu wint of niet, gewapend met gitaar, ukelele en mondharmonica zal hij het publiek in vervoering brengen.

http://portofcallmusic.com/

Katía is als een toerist op de wereld. Alles moet worden vastgelegd, op zijn minst in een liedje. Niet voor niets is ze naast muzikant ook torengids in haar eigen stad. Vanaf de torens overziet ze – zonder dat iemand het in de gaten heeft – de toevallige ontmoetingen, slenterende mensen, verborgen gebouwen en gehaaste bewoners. Haar muziek zit vol met dit soort kleine verhalen.

http://soundslikekatia.wordpress.com/

De Utrechtse singer/songwriter Mees is beïnvloed door thema’s als zonsopkomst, een zeebries, en door eb en vloed als weerspiegeling van de ups and downs van het leven. Muzikaal laat zij zich inspireren door de zwarte sound van de soul van Aretha Franklin en de witte rock-sound van Anouk.

http://meesmuziek.nl/Parnassos Utrecht

Parnassos Cultuurcentrum
Kruisstraat 201
3581 GK Utrecht
Route


Datum: 14 december 2011
Entree: € 5,-
Deur open: 21.00 uur
Aanvang: 21.30 uur