Nieuwjaars Event

Staatseinde + RaaskalBOMfukkerZ


Een week na het feestelijk geknetter van vuurwerk opent Pollination het jaar met nog meer geknetter in de vorm van een gemaskerd bal. In een knusse setting zullen Staatseinde en de RaaskalBOMfukkerZ act de présence geven.

De RaaskalBOMfukkerZ komen van de planeet Toztizok en zijn gestationeerd in Amsterdam. Van hieruit trekken zij de wijde wereld in met een hoop bombarie en geraaskal en geven hun intergalactische visie op de aardse muzikale mogelijkheden. Dokter Snoodaard vermengt psychedelische electronica met een vleugje hip hop en De Formulator maakt het intimiderend af met een hoop geraaskal.

http://www.myspace.com/raaskalbomfukkerz/

Evenals de Raaskallers stuitert ook Staatseinde al weer een aantal jaartjes rond op de planeet. De Staatslieden komen uit Weltraum en hebben zich in het midden van ons land verschanst, en wel in ons eigen Utreg. Na het vertrek van Superintendentur Morritz trok het collectief afgelopen september Klangmeister Dufter aan. Sindsdien is de band begonnen een nieuwe liveshow te integreren in de reeds bestaande setting. De band sleurt voor deze try-out sessie een hele berg aan muzikaal spul mee, waaronder het orgel van Oma Weltraum.

http://www.staatseinde.com

Of je nu in vol ornaat gemaskerd komt of aanwezig bent als jezelf, we heten je van harte welkom op de nieuwjaarsborrel van Pollination!

Er zal wijn, bier en fris verkrijgbaar zijn, er is merchandise en we gaan rond met de hoed. Vergeet je portemonnee dus niet!

Inschrijven?
Stuur een mailtje met als onderwerp: "inschrijving huiskamerconcert 7 januari" naar: info@pollination.nlDatum: 7 januari 2012
Aanvang: 20.00 uur
Entree: gratis