Pollination @ Parnassos LIVE!

Indifference (nl) + jd meatyard (gb/nl) + Fulco (nl)


De 3e editie van Pollination @ Parnassos LIVE!, de eerste in het nieuwe jaar, brengt ouderwetse en folkloristische muziek in een hedendaags jasje!

Fulco (NL) blues / country

We beginnen de avond met troubadour Fulco uit Utrecht. Hij is een echte liedjesschrijver en brengt oude blues vermengd met country invloeden. Met banjo, mondharmonica en stompbox en hier en daar een slide-gitaar wekt hij de oude roots van beide genres weer tot leven.

jd meatyard (GB / NL) akoestische folk

Het deels uit Rotterdam, deels uit Liverpool afkomstige jd meatyard (met kleine letters) brengt opzwepende minimalistische folk. Zij werden destijds door de legendarische BBC DJ John Peel al omschreven als 'een politieke auteur op het kruispunt van London Wainwright en Pavement'. Op dit moment zijn ze net terug van een tour door Groot-BrittanniŽ en hebben een nieuw album op zak.

http://www.myspace.com/jdmeatyard/

Indifference (NL) gypsy jazz

Indifference (ook uit Utrecht) brengt ouderwets goeie muziek op een frisse hedendaagse manier. De stijl waarvan Django Reinhardt de grondlegger is en die opkwam in de jaren 30 van de vorige eeuw wordt nieuw leven ingeblazen op een manier zoals tegenwoordig bekend van o.a. het Rosenberg Trio. Kom met een grote grijns op je mond meedeinen op hun altijd dansbare klanken!

http://www.indifference.nl/Parnassos Utrecht

Parnassos Cultuurcentrum
Kruisstraat 201
3581 GK Utrecht
Route


Datum: 18 januari 2012
Entree: € 5,-
Deur open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur