Pollination @ Parnassos LIVE!

Kristal & Jonny Boy (SE) + Martha Jane Settler (NL)


De 4e editie van Pollination @ Parnassos LIVE!, de tweede in het nieuwe jaar, brengt experimentele popklanken op Parnassos' planken!

Kristal & Jonny Boy (S) elektro-akoestische ballet pop

Kristina Hanses (zang) en Jonny Eriksson (gitaar en drumcomputer) vormen samen een popduo, afkomstig uit Zweden maar opgericht in Amsterdam. Hun liedjes variŽren van vrolijk-naÔef tot duister-melancholisch en hun muzikale ethos combineert de akoestische singer-songwriter-stijl met electronische elementen en dans. Kristals expressieve manier van zichzelf uitdrukken weerspiegelt zich in haar dansbewegingen en zanglijnen. Het duo stond een klein jaar geleden al op een zonovergoten dakterras in Utrecht en ze mogen het nu in Parnassos nog eens over doen!
http://wp.kristalandjonnyboy.se/

Martha Jane Settler (NL) pop / alternative

Martha Jane Settler is een zangeres en songwriter uit Amsterdam. Ze schrijft, tekent, fotografeert en maakt haar eigen videoclips maar is bovenal een performer met een expressieve stem en flamboyant voorkomen. Vanaf 2008 legde ze zichzelf 365 ochtenden vast op camera maar ook in teksten en muziek, resulterend in de cd '365 Mornings', opgenomen met een aantal grote namen zoals Rene van Barneveld (Urban Dance Squad) en Stefan Siwabessy (Waylon). Ze komt naar Parnassos met haar voltallige band The Sleepovers om haar intensiteit nog meer kracht bij te zetten. Mis dit niet!
http://www.marthajanesettler.com/Parnassos Utrecht

Parnassos Cultuurcentrum
Kruisstraat 201
3581 GK Utrecht
Route


Datum: 15 februari 2012
Entree: € 5,-
Deur open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur