Huiskamerconcert

Kids With Guns (U-town) + Kantor Tzar Collectif (Ire)

Deze keer op een donderdag en het wordt weer een 'live 'n loud editie'. Er is plaats voor ongeveer 40 bezoekers en we zullen wederom gebruik maken van een inschrijflijst voor de mensen die aanwezig willen zijn. De entree is gratis, maar zoals gewoonlijk zullen we ten gunste van de artiesten wel met de hoed rond gaan! Neem dus vooral wel je portemonnee mee. Er zal weer gratis koffie en thee zijn, evenals bier en fris tegen een schappelijke prijs. Aanvang: 20.00 uur.

Inschrijven?
Stuur een mailtje met als onderwerp: "inschrijving huiskamerconcert 1 maart" naar: info@pollination.nl

Kids With Guns. Voor je het weet sta je face to face met deze twee heren. Wij waren alert en delen het direct. Deze twee dropouts maakten hun studie niet af en daar mogen we allen blij om zijn. Deze cowboys van de electro-pop komen je even heftig vermaken met een Russisch roulette aan geluiden. Met een coctail van rauwe electro, beats en catchy vocalen wordt de huiskamer een absolute dansvloer. Momenteel zijn ze volop in de aandacht bij 3voor12 waar je ook hun EP kan beluisteren (op de luisterpaal) en staan ze vanavond (24 februari) in de Wildcardronde van de Clash of the Titans om mogelijk in de finale te strijden. Of ze dat nu halen of niet, kom ze zien voordat ze in de Ziggo Dome staan.

Kantor Tzar Collectif uit Dublin is weer op tour in Nederland en dat konden we niet aan onze neus voorbij laten gaan. De Ierse seaside rock met electronische dub en lounge invloeden is een lust voor het oor. Al spelen ze vanavond in een Utrechtse huiskamer het voelt alsof je in een volgepakt stadion staat terwijl je vlak voor ze staat.

De avond wordt verder opgeluisterd met Pollination onze eigen DJ Gullit en speciaal uit de ruimte komen vliegen is DJ Neo (Staatseinde) om jullie te verblijden met de b-kantjes uit de jaren 80, een vleugje wave, industrial en andere blieb & knettr geluiden.Datum: 01 maart 2012
Entree: gratis