dB's Utrecht

Scott 'Wino' Weinrich (USA) + Sur Nilsson (Utr)

dB's presenteert i.s.m. Pollination

LET OP!:
Mooie bonus van vanmiddag is dat je je kaartje voor Festival de Bestuiving (www.debestuiving.nl) aan de deur kunt kopen à € 10 en daarmee GRATIS naar het concert van Wino kunt! Kortom: dan weet je wel wat je doet natuurlijk!


Helden zijn er om gekoesterd te worden. Een voorbeeld van een held in de doom/metal scene is Scott - Wino - Weinrich, gitarist en zanger van illustere gezelschappen als Saint Vitus, Premonition 13, the Obsessed, Shrinebuilder en The Hidden Hand. Voor deze gelegenheid komt Wino een speciale akoestische sessie doen. Hij heeft net een nieuwe soloplaat uit met Conny Ochs genaamd "Heavy Kingdom" welke hier te beluisteren is.
www.scottweinrich.com


Als support komt Sur Nilsson uit Utrecht opdraven. Zij hebben het geschopt tot de finale van de Clash Of The Titans en staan op 31 maart in Tivoli. De band maakt een mix tussen indie, pop en rock maar doet dat op eigenzinnige manier, waarbij het de oorsprong van het liedje nooit uit het oog verliest. Of, zoals de band het zelf noemt: "Sur Nilsson maakt van onbedaarlijk wenen weer het opbeurende goed dat het zou moeten zijn. Droevige scènes onder een heroïsch laken van genot".
www.surnilsson.com


Wees op tijd in dB's voor deze matinee!
dB's oefenstudio

dB's
CAB-Rondom 100
3534 BE Utrecht
Route


Datum: 25 maart 2012
Aanvang: 16.00 uur
Entree: € 7,- / € 10,- *

* = incl. ticket Festival de Bestuiving