Enny ♥ 2 Surf

Straatfeest met bbq en muziekfestival in het plantsoen


Vlak naast de scheiding door de A27 van Uithof en de wijk Rijnsweerd ligt de groene, zonnige Enny Vredelaan. Tussen het wooncomplex en de geluidswal van de snelweg vind je een prachtig grasveld met een tafeltennistafel en picknicktafels. "Le Quatorze Julliet" organiseren de bewoners hier i.s.m. Pollination een feestavond die gekleurd wordt door live-muziek, barbecue en feestgedruis.

Dus haal je tikipakje alvast uit de kast en schrijf in je agenda "14 juli, Enny Vredelaan: feesten totdat ik erbij neerval!"

LIVE:Peter Piek (singer- songwriter, Leipzig - D)

Deze jongeman uit Leipzig is inmiddels een graag geziene gast in Utrecht! Afgelopen november stond hij nog samen met o.a. Lucky Fonz III op het podium bij Pollination @ Parnassos LIVE! en ook de afgelopen maanden trad de kunstenaar en muzikant samen met Lucky Fonz veelvuldig op en tourden ze samen door Spanje en Italië. Peter Piek speelt een combinatie van stijlen met elementen van rock en indie. Alleen zijn stem al - die doet denken aan Neil Young en Sigur Ros - is ongewoon en voegt precies het juiste gevoel toe aan zijn warme muziek
www.peterpiek.com


Independent Intavenshan (reggae / dub, U-Town)

Yaah maaann! Reggae en dub in zijn puurste vorm, en dat uit ons eigen Utreg! We kunnen er lang of kort over uitwijden. Feit is dat je krijgt wat je verwacht: Vrolijke noten, een vet groovende baslijn en een dansende menigte,... kortom we maken er met zijn allen een echt feestje van!
independentintavenshan.bandcamp.com/


My Blue Van (blues, rock en een vleugje stoner, Utrecht)

De heren stonden hoog op het verlanglijstje van de organisatie van Enny ♥ 2 Surf en Pollination heeft ze weten te strikken. Misschien wel de beste Nederlandse bluesrock bands van dit moment komt uit Utrecht. Ze speelden in juni in de finale van de Utrecht Popprijs waar ze er met de Publieksprijs vandoor gingen. En terecht! De band staat bekend om hun strakke performance en bevlogen manier van spelen. Met een eigentijdse mix van blues en rock veroverd My Blue Van menig muzikaal hart. Weet dus wat je te wachten staat.
www.mybluevan.nl


The Mariños (surf)

Wat is een festival met als naam "Enny <3 2 Surf" zonder een echte surfband. De afstammelingen van een beruchte Mexicaanse 'familia los entretenimiento' Arturo Mariño, Benito Mariño, Frederico Mariño en El Mariño zijn er klaar voor om jullie te laten swingen als nooit te voren. Doe mee of vrees voor je leven!
www.the-marinos.net


Tussen de bands door draait het Pollination DJ-team de lekkerste plaatjes van rock 'n roll tot elektro en dub tot pop.


Enny Vredelaan
locatie: grasveld
Utrecht

Datum: 14 juli 2012
Entree: GRATIS
Aanvang: 17.00 uur
Einde: 01.00 uur