Huiskamerconcert

Florian Wolff (nl) + Port of Call (nl)


Op zaterdagmiddag 11 augustus 2012 vindt er weer een knus huiskamerconcert plaats in Utrecht met twee gepassioneerde artiesten!

AANMELDING VIA INSCHRIJVING:
info@pollination.nl

Florian Wolff uit Groningen speelt sinds januari van dit jaar alle huiskamers plat waar hij maar kan. Tot voor kort nog 'alleen met band' optredend, doet hij het nu dus ook solo. Hij schrijft schitterende liedjes, die hij met zijn prachtige stem en met behulp van gitaar en loopstation een volle invulling geeft. Hij stond al zes (!) keer op Lowlands, was Serious Talent bij 3FM, speelde in Paradiso, Tivoli, 013 en Doornroosje en met oa Miss Montreal en Boris. Deze rasartiest, die het motto duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan ook getuige zijn prachtige laatste plaat "The Nature Of Things" kan potten breken en dat komt hij dus deze keer doen voor Pollination in een bomvolle huiskamer! Mis dit niet!
http://www.florianwolff.com/

Port of Call is Pieter van Vliet uit Leiden, een jongeman die in zijn korte leven al heel veel zalen, huiskamers en festivals heeft stil weten te krijgen. Hij stond al in de Finale van de Grote Prijs van Nederland, en dat zegt wel iets. In een kleine hut, net groot genoeg voor een bed en een tafel, werden de eerste teksten over zijn gedachten, leugens en gemopper gebrouwen. Midden tussen de bomen, mieren en herten werden de nummers goedgekeurd door Moeder Natuur zelf. Begin 2010 bracht hij zijn eerste EP For Those Who Mutter uit. Gewapend met gitaar, ukelele en mondharmonica gaat hij voor de tweede keer bij Pollination laten zien en horen waartoe hij in staat is.
http://portofcallmusic.com/


Meld je nu aan!
locatie: t.b.a.
Utrecht

Datum: 11 augustus 2012
Entree: GRATIS
Aanvang: 15.00 uur
Einde: 19.00 uur