Pollination @ Parnassos LIVE!

Loifior (DE) + Sur Nilsson (NL)


Het nieuwe Pollination@ParnassosLIVE! seizoen is geopend! Jawel, weer zes edities van bijzondere optredens in een (semi-)akoestische setting in Cultureel Centrum Parnassos. Iedere eerste woensdag van de maand!


Da sind sie wieder! De Duitse post-pop/indierock band Loifior was begin dit jaar al te gast bij Pollination en wel op Festival de Bestuiving in dB’s. Daar lieten zij een overrompelende indruk achter op de aanwezigen met hun passioneel neergezette mix van indierock, britpop en post-pop met, jawel, Duitstalige teksten, verpakt in pakkende en meeslepende nummers. Deze veelbelovende Duitse muzikanten komen met hun net vers-van-de-pers-gerolde album “Psyllion” Parnassos verblijden en semi-akoestisch omverblazen. Mis dit niet!


“Confronterende onderwerpen op geruststellende melodieën”. Zo omschrijft het Utrechtse Sur Nilsson haar liedjes. Zwoele indierock met de nodige lichte uitstapjes naar The Cure-achtige wave en Coldplay-gerelateerde pop. Ze stonden dit jaar in de finale van de Utrechtse bandwedstrijd The Clash of the Titans en kortgeleden speelden ze nog in Park Lepelenburg tijdens Lazy Sunday Afternoon. Deze sterk opkomende band mag ons gaan verblijden met hun fijne sferen op de eerste avond van het nieuwe seizoen van Pollination @ Parnassos LIVE!Parnassos Utrecht

Parnassos Cultuurcentrum
Kruisstraat 201
3581 GK Utrecht
Route


Datum: 3 oktober 2012
Entree: € 5,-
Deur open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur