Pollination @ Parnassos LIVE!

Florian Wolff (utr) + Miss Anthropy (uk/nl) + Aurora (utr)


Florian Wolff is een rijzende ster aan een stralende singer-songwritershemel. Tot voor kort trad hij eigenlijk alleen in bandbezetting op, maar nu doet hij het dus ook solo. Hij schrijft schitterende liedjes, die hij met zijn prachtige stem en met behulp van gitaar en loopstation een volle invulling geeft. Hij stond al zes (!) keer op Lowlands, was Serious Talent bij 3FM, speelde in Paradiso, Tivoli, 013 en Doornroosje en trad op met o.a. Miss Montreal en Boris. Deze rasartiest, die het motto duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan ook getuige zijn prachtige laatste plaat "The Nature Of Things" (met schitterend artwork!), kan potten breken en dat komt hij dus deze keer doen voor Pollination in Parnassos. Mis dit niet!

http://www.florianwolff.com/


Zo zien wij het graag bij Pollination: het Britse Miss Anthropy is volledig DIY, doet dus alles zelf, uiteraard in duurzame samenwerkingsverbanden, want: in je eentje kom je niet verder. De prachtige stem van Sarah Malpass betovert meteen en haar nummers krijgen een unieke, sfeervolle lading mee met haar twee kompanen: Sean Fox en Johan Visschers (jawel, een internationaal verbond dus). Met behulp van gitaar, keyboard en diverse electronische hulpstukken worden delicate en fragiele nummers ten gehore gebracht. In 2011 bracht zij nog de cd ’New Leaves’ uit en na diverse keren voor Pollination te hebben gespeeld mag zij nu in Parnassos het publiek stil krijgen. Dat gaat onherroepelijk lukken.

http://soundcloud.com/miss-anthropy/


De formatie Aurora, bestaande uit drie charmante dames, treedt normaliter op op Gaelic/Keltische feesten en partijen in gezelschap van een verhalenverteller, maar staat voor de verandering eens in een hele andere setting. Gewapend met instrumenten als harp, viool en djembé creeëren zij een esotherische, Middeleeuwse sfeer waarbij het heerlijk wegdromen zal zijn.

http://www.auroramusic.nl/

Parnassos Utrecht

Parnassos Cultuurcentrum
Kruisstraat 201
3581 GK Utrecht
Route
Datum: 7 november 2012
Entree: € 5,-
Deur open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur