Pollination @ Parnassos LIVE!

The Pin Up Club feat. Johannes de Boom (NL) + RaaskalBOMfukkerZ (NL)


Vanavond een hele speciale editie van Pollination@Parnassos LIVE!


We gaan het eens over een heel andere boeg gooien in Parnassos. Ditmaal niet de standaard intieme singer-songwriterliedjes of de akoestische setting van een voltallige band, maar recht-voor-je-raap hilariteit, zweet en rock ‘n roll. Nieuwe spijzen doen eten!


Midden 2007 richtte Johannes de Boom The Pin Up Club op na het uiteenvallen van het roemruchte surf ‘n roll-gezelschap The Shavers (wie kent hun hit Halvarine (Gadverdamme) nog?). Zijn gezondheid noopte Johannes tot een tijdje rustigaan doen. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en hebben we The Pin Up Club weten te strikken om Parnassos aan te doen, want bloed kruipt waar het niet gaan kan. Verwacht de typische poëtische teksten die we van Johannes gewend zijn, ingeblikt in een portie levenslied en rock ‘n roll die bol staat van bloed, zweet en tranen. Er zijn niet veel mogelijkheden om deze heren live te zien, kortom, komen dus!


Eigenzinnigheid. Als er één woord is dat op de RaaskalBOMfukkerZ van toepassing is, is het dat wel. Dit geflipte duo bestaat uit Dr Snoodaard, die zorgt voor de muzikale brouwsels afkomstig uit drumpads, toetsen, gitaar en wat dies meer zij, en De Formulator, die zijn onnavolgbare en tongenbrekende teksten op de mensheid afvuurt. Samen zorgen zij voor een eclectische, hiphoperiaanse mix van jungle, freejazz en verder alle stijlen die je maar kunt verzinnen, te horen op hun fantastische plaat ‘Zeekoevaluta’. Een optreden van deze professionele gekken is een ervaring waar je niet weer snel tegenaan zult lopen en die je achteraf nooit had willen missen.


Parnassos Utrecht

Parnassos Cultuurcentrum
Kruisstraat 201
3581 GK Utrecht
Route
Datum: 6 maart 2013
Entree: € 5,-
Deur open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur