QueenBee

O.a. Zarkoff (HR), RoccoW (NL) en Thijs Heij (NL)


Deze laatste Koninginnenacht zal beginnen met rock íní roll, levenslied en een vleugje Armand. Zanger en liedjesschrijver Thijs Heij zingt in het Nederlands en gunt de luisteraar een kijkje in zijn ziel, waarin een op hol geslagen fantasie en de alledaagse zaken bijzonder goed samen blijken te gaan. De Zweed ThomaZ brengt pop en avantgarde samen in een expressieve gothic mix, waarbij vooral de zang doet denken aan Deine Lakaienís Alexander Veljanov.


Al vroeg op de avond kunnen de dansschoenen aan! De Kroatische Lena is Popsimonova. Zij komt ons opruien met electro en industriŽle pop songs. Popsimonova verscheen reeds op het Nederlandse nichť label Enfant Terrible. Former Descent is ook van de partij maar het is nog een verrassing wat deze muzikale duizendpoot gaat doen. Zijn werk variŽert van new-electronics tot industrial, maar we vermoeden dat met name het stevigere werk van deze meneer voorbij zal gaan komen.


Ook uit KroatiŽ afkomstig is Zarkoff, die een mix maakt tussen electro en darkwave. Daarna is het de beurt aan de Utrechtse 8-bit/chiptuner RoccoW die vorig jaar de hele werf op zijn kop zette met zijn opzwepende nintendo bliepjes.


Als laatste is het de beurt aan de Vinylbar met DJ Alacidus die er tot 1 uur zorg voor draagt dat die voetjes in beweging blijven. Na 1 uur verplaatst het feest zich naar binnen en gaat Deviant Disko verder met DJ Former Descent en DJ Andy Dufter die je wellicht kent van Staatseinde!Parnassos Utrecht

Vinylbar
Oude Gracht a/d Werf 5
3511 AL Utrecht

Datum: 29 april 2013
Entree: gratis
Deur open: 17.00 uur