Pollination @ ACU

Myciaa (FR) + Under My Boots (NL) + Staatseinde DJ's (NL)


Op woensdag wordt de week doormidden gezaagd. En dat kan natuurlijk het beste door de benen letter onder je lijf vandaan te dansen. Zodat je donderdag in alle rust, onderuit gezakt op je werk, met de rest van de week verder kunt. Stampend dampende electropunk komt van het Franse duo Myciaa. Deze dame en heer doen dit met een duidelijke boodschap: antiracisme, antihomofobie, gelijkheid van sexen en dierenrechten spelen een belangrijke rol in de teksten. Ze tourden al door Europa en Japan, speelden Frankrijk plat en binnenkort komt alweer hun derde album uit. Geen groentjes dus. Denk The Death Set, denk Atari Teenage Riot, waarvoor ze al in het voorprogramma stonden. Kortom: gaan met die banaan!

Under My Boots is een nieuwe Utrechtse band aan het electro-rock firmament. Ontstaan eind 2012, zijn ze niet voor één gat te vangen: denk aan een blend van Bjork, Nine Inch Nails, Yeah Yeah Yeahs en Kovenant. De stem van zangeres Sterre maakt het allemaal net even anders, indringender, zwoeler en spannender.

We sluiten de avond af alsof het al weekend is! Dus heb je zin om nog even lekker te dansen dan ben je op deze woensdag in het ACU op de juiste plek. Kommander Neorej en Klangmeister Dufter van Staatseinde zullen een knettergekke dansbare dj-set met intergalactische twists uit de speakers laten knallen.


ACU

ACU
Voorstraat 71
Utrecht

Datum: 11 september 2013
Entree: € 6,-
Deur open: 21.00 uur
Aanvang: 21.30 uur
Einde: 00.00 uur