Bits & Beer

Comptroller (SCO) + xyce (Gro) + EINDBAAS dj's (Utr) + more...


In de werfkelder van de Vinylbar zit ook een van Utrechts speciaalbierbrouwerijen. Rooie Dop heeft de afgelopen jaren veel prijzen gewonnen in bierland en is geen onbekende van Pollination. Hun bier heeft al regelmatig rijkelijk gevloeid op diverse huiskamerconcerten en nu is het de beurt aan Pollination om het bierproeven van muziek te voorzien!


Op vrijdagen heeft Rooie Dop regelmatig proefavonden en vanavond brengen wij je 8-bit klanken in de vorm van een chiptune avond. Chiptune? Dat is elektronische muziek die wordt gecomponeerd met vintage game consoles uit de jaren 80 en 90, zoals de Nintendo Gameboy, Amiga, Atari en C64.


Schrijf je snel in want deze stijl is helemaal hot en een deel van deze heren zijn mede verantwoordelijk voor de legendarische EINDBAAS feesten. Eind september staat een deel van de line-up van vanavond in Tokyo (jawel je leest het goed, de hoofdstad van Japan!) en anderhalve week later bij ons in een intieme Utrechtse werfkelder!


Op deze avond is er plek voor ongeveer 20 man, een unieke en intieme chiptune ervaring dus.

LET OP!: De inschrijving voor dit evenement is nog niet gestart! Voor deze avond worden in totaal 3 x 8 inschrijvingen weggegeven. 8 van deze plekken worden via Pollination weggeven. Hoe, wat en wanneer wordt via facebook bekend gemaakt, dus hou onze feestboek pagina de aankomende dagen goed in de gaten!LINE-UP:
RoccoW (Utrecht)
xyce (Groningen)
Men of Mega (Utrecht)
Alpha-C (Rotterdam)
Rioteer (Tilburg)
Comptroller (Edinburgh, Schotland)
EINDBAAS DJ's (Utrecht)Rooie Dop

Rooie Dop
Oude Gracht a/d Werf 5
3511 AL Utrecht

Datum: 11 oktober 2013
Entree: € 4,-
Deur open: 20.00 uur
Aanvang: 20.15 uur
Einde: 1.00 uur