Huiskamerconcert

She Owl (IT) + more...


Het is weer zover: Pollination verzorgt een intiem huiskamerconcert in een oergezellige woonkamer in het centrum van Utrecht. Het Italiaanse She Owl komt ons bezweren met hun donkere melodieŽn. Dit duo bestaat uit zangeres en multi-instrumentalist Jolanda Moletta en gitarist/percussionist Demian Endian. Jolanda speelde tot voor kort onder haar eigen naam en met diverse muzikanten, maar is nu met She Owl aan een tweede leven begonnen. She Owlís spiksplinternieuwe album werd opgenomen in San Francisco en wordt Ďas we speakí in Europa uitgebracht op het label Broken Toys, PPZK van, jawel, onze Duitse vriend Peter Piek. In Amerika draagt DIT Records (Amanda Rogers, Arborea) zorg voor de verspreiding. De muziek van She Owl is bezwerend, melancholisch, donker en fragiel; vergelijkingen werden reeds gemaakt met Bat for Lashes, Siouxsie and the Banshees, My Brightest Diamond en PJ Harvey. Perfecte muziek dus voor in een intieme huiskamer.
De reeks fijne huiskamerconcerten van Pollination is nog lang niet ten einde. Schrijf je in voor deze fijne namiddag en laat jezelf in trance brengen. De entree is gratis! Maar: we gaan met de hoed rond voor de artiesten. Bovendien vindt er verkoop plaats van drankjes. Oh ja, en vergeet de fijne merchandise niet!


Waar: dit krijg je te horen als je je inschrijft via info@pollination.nl. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!


Huiskamer
Utrecht

Datum: 19 oktober 2013
Entree: GRATIS
Deur open: 14.30 uur
Aanvang: 15.00 uur