24h LiveBuild:

betere watervoorzieningen in Kameroen


Pollination slaat de handen ineen voor het goede doel. En dan bedoelen we 'het goede doel om geld in te zamelen', want we zijn zelf, als Pollination zijnde, natuurlijk immer met een goed doel bezig!


In samenwerking met LiveBuild en U ARE HERE magazine organiseren we op zaterdag 1 februari een in-store actie in allerlei winkels, toko's en koffiehuizen in het centrum van Utrecht. Dit doen we om geld in te zamelen voor het Manganjo water project in Kameroen . Diverse artiesten zullen op evenzovele plekken - waar je het niet verwacht! - belangeloos optredens geven om mee te helpen zoveel mogelijk geld in te zamelen. Dit geld zal worden gebruikt om betere sanitaire voorzieningen te krijgen in zuidwest Kameroen
http://www.livebuild.org/projects/manganjo/.


Het winkelend, koffie/theedrinkend en slenterend publiek zal gewezen worden op de donatiepotten die op de diverse lokaties aanwezig zijn. Verschillende Pollination-artiesten werken aan deze geweldige actie mee, o.a. Lazarus Revival, tweederde van het trio RAU!, singer-songwriter ZoŽ Bhikharie, Thijs Heij en de chiptune-helden van Men of Mega. Pollination adopteert op de dag zelf twee winkels aan de Lange Elisabethstraat (zuidoost-hoek Vredenburg), namelijk broodjes/koffiezaak Bakerstreet en kledingzaak De Rode Winkel.


Kom zaterdag 1 februari lekker struinen en grasduinen, laveren en doneren!

ACU

Diverse locaties
in de binnenstad
van Utrecht

Datum: 1 februari 2014
Entree: GRATIS