Pollination Huiskamerconcert

Loifior (D)


Voor degenen die het concert van Loifior twee dagen ervoor in ACU hebben gemist, of als je de bevlogen Duitsers juist graag nog eens opnieuw wilt zien, hebben we de band in een gezellige huiskamer in Vianen neergezet! Volledig versterkt, dus je kunt zonder scrupules je oren en ogen stevig de kost geven. En ondertussen sta je op nog geen meter van de band, zodat je daadwerkelijk hun zweet kunt ruiken en proeven. Want als er 1 band is in het indierock-rijk, die uit zijn voegen barst van de kwaliteit en inzet, is het Loifior wel. Je wilt deze gepassioneerde Duitsers echt niet missen. Wat let je - dit wordt een unieke ervaring.

Neem wel je portemonnee mee, want er is merchandise van de band, we verkopen drankjes en we gaan met de hoed rond.

Waar: dit krijg je te horen als je je inschrijft via info@pollination.nl. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Naar Vianen komen vanuit Utrecht? Vanaf het Jaarbeursplein in Utrecht vertrekken er diverse buslijnen (o.a. 90, 81, 401, 387, 85) naar de Lekbrug West in Vianen, vanwaar het nog 10 minuten lopen is naar de lokatie waar het optreden plaatsvindt.

Huiskamer
Vianen

Datum: 9 februari 2014
Entree: GRATIS
Deur open: 15.00 uur
Aanvang: 15.30 uur
Einde: 19.00 uur