Pollination @ Hofman Café

Staatseinde (NL)De tweemaandelijkse donderdagavonden in Hofman gaan weer van start. Sinds januari van dit jaar programmeert Pollination hier fijne artiesten uit haar stal.

Deze avond staat volledig in het teken van Halloween. En de openingsact is niet zomaar gekozen: Staatseinde! Dit illustere gezelschap is enkele jaren geleden uit hun ruimteschip gestapt om te zien hoe het er hier op Aarde zoal aan toe gaat. Eén van de doelen die Staatseinde zichzelf daarbij heeft gesteld, is om de aardklootbewoners in ieder geval een stevig robbertje te laten dansen. Nou, dat doen ze met verve.
Staatseinde maakt namelijk een mix van pure electro, synthpop en blikt tegelijkertijd terug op de geschiedenis van de Neue Deutsche Welle van de eind 70'er en begin 80'er jaren. Dat betekent dus veelal Duitse (maar ook Nederlandse en Engelse) teksten, synthesizers, glitterpakken en 'bliep en knetter'!

Hofman gaat na Staatseinde verder in het thema Halloween. Dus dos je compleet uit en vergeet niet je kostuum te matchen met je dansschoenen, want spooky dansplaatjes gaan er zeker worden gedraaid.
ACU

Hofman Café
Janskerkhof 17a
3512 BM Utrecht

Datum: 30 oktober 2014
Entree: GRATIS
Deur open: 20.00 uur
Aanvang: 21.00 uur
Einde: laat