SuperJam i.s.m. 24uur LiveBuild

Jamsessie begeleid door sessieband


Pollination is en blijft een organisatie die een goed en nobel doel nastreeft: een platform zijn vr en dr artiesten. Elkaar helpen is n van de belangrijkste doelstellingen van Pollination.

Op zaterdagavond 7 februari organiseren we, in samenwerking met LiveBuild, een SuperJam in ACU, als afsluiting van een hele zaterdagmiddag vol in-store concerten in 24 winkels, cafs en zaaltjes. Dit alles vindt plaats in het kader van 24uur LiveBuild; een evenementenfestijn dat vier dagen lang duurt, met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen om te zorgen dat er schoon drinkwater beschikbaar komt en blijft in Kameroen. Vorig jaar werkte Pollination al mee aan 24uur LiveBuild, maar dit jaar doen we er nog een schepje bovenop.

In de avond van 7 februari komen veel van de artiesten die s middags al elders in de stad hebben opgetreden, samen in het ACU om daar met elkaar n met bezoekers samen muziek te gaan maken. Jawel! Zo kan het dus gebeuren dat je het podium bestijgt met mensen waar je van tevoren nooit had gedacht eens mee samen te spelen.

De avond wordt geopend door Wouter Poot en Hamid Reza Behzadian, doorgewinterde muzikanten uit het Utrechtse muziekleven en o.a. bekend van de blues/folk/jazz/wereldbands Indifference en Pierre et les Optimistes. Je kunt zowel als artiest als bezoeker van alles verwachten; van blues (natuurlijk de jam-muziek bij uitstek), via rock naar reggae, maar ook kant-en-klare nummers van singer-songwriters die tussen de SuperJam-bands de zaal met een liedje komen verblijden.

Lees hier alles over LiveBuild en wat ze zoal doen:
livebuild.org/
evenement 24uur LiveBuild:
livebuild.org/acties/24uur-livebuildACU

ACU
Voorstraat 71
Utrecht

Datum: 7 februari 2015
Entree: Donatie voor 24uur LiveBuild
Deur open: 17.45 uur
Aanvang: 18.00 uur
Einde: 22.00 uur