Pollination @ Hofman Café

Jackie Please (NL)

Het Utrechtse Jackie Please komt bijna regelrecht uit de studio gelopen om vanavond in Hofman een lekkere rockshow neer te zetten. Eind februari nam de band hun nieuwe EP op, waarvan de titel nog niet bekend is. Het nieuwe werk wordt volgens de band vuiger en heldhaftiger dan hun eerdere werk, en ze zoeken daarbij nog meer de roots en rock op. Dit wordt hun eerste show sinds ze de studio uit zijn, dus een grote kans dat we getrakteerd worden op nieuw werk!

Voor wie Jackie Please nog niet kent: maak je klaar voor een avondje old school American rock! Mannen in overalls, een contrabas en een zangeres met een paar zeer verdienstelijke longen. Trek je cowboylaarzen aan en kom een dansje wagen in Hofman!

Hofman Café schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor! Acts uit verschillende muziekhoeken zijn wekelijks gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Na elke HOFMAN LIVE kan het publiek blijven hangen om te borrelen terwijl onze dj de beste muziek draait.
ACU

Hofman Café
Janskerkhof 17a
3512 BM Utrecht

Datum: 21 mei 2015
Entree: GRATIS
Deur open: 21.00 uur
Aanvang: 21.30 uur
Einde: laat