Huiskamerconcert

Pocket Knife Army (NL) + She Owl (IT)Terug van weggeweest! Het is alweer ruim een jaar geleden dat Pollinations laatste huiskamerconcert plaatsvond. Vanavond een duo dat we eerder in een huiskamer tegen zijn gekomen op een Pollination evenement; het Italiaanse She Owl. Zij zullen worden vergezeld door een ander duo: het uit Utrecht afkomstige Pocket Knife Army.

Zangeres en multi-instrumentalist Jolanda Moletta en gitarist/percussionist Demian Endian vormen samen She Owl en wonen tegenwoordig in Parijs. De muziek is donker en breekbaar en doet bij vlagen denken aan Bat for Lashes, My Brightest Diamond en PJ Harvey.

Pocket Knife Army stond in april nog in dB’s en café Hofman, maar gaan nu hun zowel organische als mechanische klanken laten horen op een ideale plek: een ruime maar intiem aandoende huiskamer. Erwin Tuijl zorgt voor de synths, elektrische gitaar en pianet (een soort elektrische piano met metalen tongetjes in plaats van snaren), en Desirée Coumans verzorgt de vocalen, looper, akoestische gitaar en eveneens de synths. Denk aan Portishead vermengt met Imogen Heap en Thom Yorke (Radiohead).

Om bij dit concert aanwezig te zijn moet je je wel even inschrijven, waarna je later het adres ontvangt. In de welbekende intieme en knusse setting zal er naast muziek ook merchandise van de artiesten worden verkocht en tevens vindt er verkoop van drankjes plaats, waaronder ook enkele speciaalbieren. Daarnaast gaan we uiteraard rond met de hoed voor de artiesten, dus vergeet je portemonnee niet mee te nemen!

Inschrijven?
Stuur dan een mailtje naar info(at)pollination(punt)nl met als onderwerp ‘Inschrijven huiskamerconcert’. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!
Huiskamer in Utrecht. Adres verkrijgbaar na inschrijving.


Datum: 22 mei 2015
Entree: donatie
Inloop: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Einde: 22.30 uur